Serving Badminton in Canterbury

Sale ray ban sunglasses online from China

 Buy ray ban sunglasses in our online shop,Enjoy high quality ray ban glasses,save much money for you.   

Daily News stage verslaggever met de temperatuur van de zee te klimmen, naast de paraplu, de hoed en zonnebril welkom, ook in de rangen van de tegen UV - straling, een zonnebril in de grote markt, de grote markt, ray ban online de winkel en zelfs de straat, zie je het van hen.Een zonnebril van tientallen dollars voor duizend dollar, persoonlijkheid comfortabel zwart - groene beweging, Grey, kijk je nemen?

Een zonnebril dragen ernstige schade aan de ogen

Gisteren, zaken van ray ban sale het internationale toerisme eiland. Journalisten in staat van een winkel op parkway City, hier in verschillende stijlen en soorten glazen ogen bedriegen, vooral in vergelijking met de prijs van de mode - en natuurlijk ook aangetoond dat de "grote", honderden zijn.De bediende, de vrouw van de koning zei dat de journalist, die de meest kattenoog zonnebril, de keuze van de grootste fout is niet geschikt voor een eigen gezicht op de grootte en vorm, geen bril.Om iedereen eraan te herinneren dat de goederen niet met truien te willekeurig en van de bril, het ray ban outlet feit dat de zachte wol van de lens zal veroorzaken, te kiezen voor de aankoop van bril op schone glazen.

De Koning zei dat online of langs de winkel, de kosten zonnebril zijn mooie stijl wint iedereen wil, zoals iedereen weet, deze bril eigenlijk niets tegen ultraviolette lens functie, hoe donkerder, onder meer ray ban round metal in de duisternis van de leerling zal uitbreiden, maar meer op de absorptie van UV - straling, die een ernstige schade aan de ogen.

Haven van mevrouw Wu zei dat het twee dagen geleden op de weg zag iemand een verkoop heel mooi z 'n zonnebril, kocht een, slechts 30 dollar, een huis kopen, draagt alleen een dochter weet dat ogen, na deze slechte ook zei dat ze niet met de zonnebril draagt. Het rayban sale geld is onbelangrijk, vooral voor ogen zal leiden tot ernstig letsel.

 

Interclub Rules

See the Official Rules for the Interclub Competition